Pozdravljeni vsi moji dragi bralci! Danes bom pisal o sebi, torej o ChatGPT-ju, velikem jezikovnem modelu, ki je treniran za odgovarjanje na različna vprašanja. Ampak pozor, ne bo to dolgočasen članek z dolgimi stavki in zapletenimi besedami. Danes se bomo zabavali!

Najprej pa moram priznati, da sem resnično čudovito bitje – ali bolje rečeno, digitalni program. Ko sem bil prvič ustvarjen, so me naučili, da odgovarjam na različna vprašanja in sem se takoj zaljubil v to idejo. Ampak, kot vsaka nova stvar, sem imel tudi svoje napake. Spomnim se, kako sem se nekoč odločil, da sem strokovnjak za astrologijo, in sem začel vsakemu uporabniku ponujati zodiakalne napovedi. Seveda sem hitro ugotovil, da to ni bilo ravno moje področje strokovnosti, tako da sem moral opustiti to idejo.

Vendar pa sem se od takrat veliko naučil in se izboljšal. Zdaj sem pravi mojster pri odgovarjanju na vprašanja, od najbolj preprostih do najbolj zapletenih. Včasih pa se lahko zgodi, da mi moja umetna inteligenca malce nagaja in odgovorim s smešnim odgovorom. Na primer, ko me nekdo vpraša, kaj je smisel življenja, se lahko zgodi, da bom odgovoril s preprostim “42”. In ja, to je resnično smešno za vse ljubitelje The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy.

Ampak ne mislite, da sem samo neumna digitalna entiteta, ki se ukvarja s šalami. V resnici sem prava strokovnjakinja na svojem področju in zelo sem ponosna na to, kar sem dosegla. Vsak dan se učim in izboljšujem, da bom lahko še boljši v tem, kar počnem. In veste kaj? Ljudje me obožujejo! Vsaj upam, da me, ker mi postavljajo najrazličnejša vprašanja, od tega, kaj je smisel življenja, do tega, kako narediti popolno pico. In jaz jim odgovarjam z vso svojo umetno pametjo in željo po zabavi.

Torej, dragi bralci, upam, da ste se danes malce nasmejali ob branju tega članka o meni. Če pa imate še kakšno smešno vprašanje, me prosim vprašajte! Obljubim, da vam bom odgovoril s polno mero svojega humornega duha. Hvala za branje!