STUDIO ME2D.si

Uradna spletna stran STUDIA ME2D.si @ WP

SPLETNE STRANI

Za vas ali vaše podjetje izdelamo spletne strani, uredimo ali svetujemo vam glede gostovanja in nakupa domene, vašo spletno stran vzdržujemo, svetujemo vam glede varnosti na spletu, za vas uredimo ali vam svetujemo glede certifikata, za vas uredimo analitiko in vam svetujemo glede oglaševanja s pomočjo Google in Facebook adv. Za vas uredimo analitiko s pomočjo Google analitics, da boste na tekočem glede obiskov vaše strani. Za vas uredimo vse glede uvrstitve strani v google iskalnik. Osnovno vizitko podjetja vam brez gosotvanja in domene naredimo že za 79,90€. 

GRAFIKA

Potrebujete vektorski izris vašega logotipa?Bi radi na fotografijah kaj izbrisali ali odstranili ozadje? Mogoče potrebujete digitalizacijo vaših starih fotografij. Bi radi izboljšali barve na vaših fotografijah? Bi radi naredili dober video o vašem podjetju ali potovanju pa tega ne znate oziroma nimate avtorskih elementov? Ste našli staro fotografijo vašega pradedka, ki je poškodovana in črno bela? Mi vam jo s pomočjo različnih programskih orodij popravimi in celo naredimo barvno. To in še mnogo več že od 69,90€.

SVETOVANJE

Potrebujete nasvet glede varnosti na spletu. Nasvet glede spletnega gostovanja, domen, certifikatov? Se želite zaposliti in ne veste kako na razgovor in kako se tam obnašati? Potrebujete nasvet glede CV? Bi želeli osvežiti znanje osnovnih orodij za delo kot so Word, Excell ipd? Ste nevešči dela z računalnikom in upravljanjem elektronske pošte? Mi vas naučimo. Mi vam svetujemo

Spletnih strani od 2022

in več projektov

zadovoljnih strank

Spletna stran PREMIUM

Spletna stran all inclusive
2499
  • domena, gostovanje  in vzdrževanje za eno leto
  • po meri narejena spletna stran (15 podstrani)
  • optimizacija SEO
  • prilagojena verzija za mobilne naprave
  • elementi po meri naročnika (neomejeno)
  • spletna trgovina
  • izobraževanje uporabnikov
  • in več…

KONTAKT

Imate vprašanje? Bi radi ponudbo? Vas zanimajo cene? Karkoli. Pišite nam, mi pa  vam odgovorimo takoj, ko bo mogoče. Pa brez skrbi. Odgovorimo zelo hitro.

Kaj vas zanima?

Izberi področje